Vår integration av SWISH är unik och finns endast på Föreningsinsamling. Pengarna går direkt till ert konto men registreras även på er insamlingssida. Det kräver dock att den som bidrar bekräftar att den har swishat pengarna till ert konto, detta via att vi skickar ut ett bekräftelsemail där de måste klicka på en länk.

Det bästa av allt är att vi inte tar några avgifter på bidrag som kommer in via Swish.